Confidenţialitate

VOLTAJ dă Deşteptarea alături de Vlad Petreanu şi George Zafiu în direct din Cluj-Napoca

Joi, de la ora 7:00, vă dăm Deşteptarea în direct din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Alături de Vlad Petreanu şi George Zafiu va veni şi trupa Voltaj, care are pregătite mai multe surprize pentru ascultătorii matinali de Europa FM.

La începutul lunii septembrie, Voltaj a lansat albumul „X”, apoi a pornit într-un turneu naţional.

La finalul acestuia, nu mai departe de săptămâna trecută, Voltaj a prezentat mega-concertul „X”, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Una dintre surprizele show-ului a fost momentul în care a fost filmat videoclipul pentru piesa “A XII-A”, următorul single al formaţiei, extras de pe albumul “X”.

Spectatorii vor fi regizorii videoclipului „A XII-A”, astfel că toţi cei care au filmat fragmente din momentul piesei şi le vor trimite la videoclip@voltaj.ro, pot fi parte din noul videoclip Voltaj, care va fi lansat joi, în Deşteptarea.

De la primul album, „Pericol de moarte”, lansat în 1996, trupa Voltaj a prezentat o data la fiecare doi-trei ani câte un nou material discografic.

Joi, în Deşteptarea, Voltaj vă rezervă o nouă surpriză pe care o veţi descoperi în direct la Europa FM şi video live pe pagina de Facebook Europa FM.