Confidenţialitate

Volodimir Zelenski: Faceți tot ce e posibil pentru salvarea celor capturați de Rusia | FOTO

Peste 200 de prizonieri au fost scoși de Ucraina din captivitatea Rusiei. „Apreciem foarte mult contribuția tuturor celor care au fost implicați în salvarea lor. Nu vom uita niciodată”, a transmis președintele Ucrainei.

„215 eroi s-au întors din captivitatea rusă. Mulțumim foarte mult președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, pentru că a coordonat acest proces. Am convenit că 5 comandanți din Azov vor fi relocați în Turcia până la finalul acestui război, când își vor putea vedea familiile”, a scris Volodimir Zelenski pe Facebook.

Președintele Ucrainei: Faceți tot ce e posibil pentru salvarea celor capturați de Rusia

„De asemenea, Ucraina, în semn de recunoștință pentru ajutorul acordat statului nostru, a eliberat din captivitatea Rusiei cinci cetățeni ai Marii Britanii, doi din SUA și cetățeni din Maroc, Suedia, Croația. Mulțumim pentru concesie Arabiei Saudite”, a mai spus președintele Ucrainei.

„Amintiți-vă de toți cei care se află în captivitate în Rusia și faceți totul pentru salvarea lor”, și-a încheiat Volodimir Zelenski mesajul.

Sursa foto: Facebook / Volodimir Zelenski

Citește și: Tot mai mulți ruși au trecut granița în Finlanda. Companiilor aeriene din Rusia li s-ar fi dat ordin să nu mai vândă bilete bărbaților între 18 și 65 de ani