Confidenţialitate

Vodafone intră pe piața TV si încheie un parteneriat cu Netflix

Compania Vodafone anunță lansarea oficială a aplicației 4GTV+, prin care le oferă acces clienților la o colecție de filme și posturi de televiziune live. Astfel, cel de-al doilea jucător de pe piața locală de telefonie mobilă și singurul care nu era prezent pe segmentul de servicii TV atacă această piață.

Apllicația 4GTV+ va fi disponibilă începând cu 3 octombrie iar accesul la noul serviciu va fi inclus în abonamentele Vodafone începând cu planul tarifar Red 19.

Poate cel mai interesant aspect privind noutatea venită din partea Vodafone este colaborarea cu gigantul american Netflix.

Clienții Vodafone, abonați cu cel puțin pachetul Red 19 (19euro), vor avea acces la conținutul Netflix gratuit în primele trei luni, după care acesta poate fi achiziționat prin Vodafone și achitat odată cu factura pentru serviciile de telefonie mobilă.

“Clienții noștri vor putea să consume conținut personalizat oricând și oriunde. 4GTV+ oferă acces la cel mai relevant conținut local și global într-un mod inovator și intuitiv”, spune Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone România.

img_7917

Aplicaţia 4GTV+ le va oferi clienţilor funcţii precum posibilitatea de a accesa până la 72 de ore în urmă conţinutul transmis de posturile TV din aplicaţie.

Printre canalele care vor fi disponibile se numără: B1TV, TVR1, TVR Cluj, Timișoara, Iași, Craiova și Târgu Mureș, TVR 3, TVRi, TVR2, KissTV, Disney Channel, Disney Junior, France 24, TV5 Monde și Deutsche Welle.

Când vom avea internet la viteze 5G?

Șeful Vodafone România,  Ravinder Takkar, a declarat pentru EuropaFM că nu se știe deocamdată când va fi gata tehnologia 5G, însă, mai mult ca sigur, atunci când va fi disponibilă, rețeaua Vodafone o va implementa imediat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Principalii concurenti ai Vodafone sunt Telekom, Orange, precum si RCS&RDS si UPC Romania.