Vlad Petreanu se alătură echipei Europa FM. Cum va arăta noul program ‘Deşteptarea’

Vlad Petreanu se alătură echipei Europa FM – în noua formulă a matinalului ‘Deşteptarea’

Începând din 17 septembrie, matinalul de la Europa FM – ‘Deşteptarea’, dintre orele 7:00 şi 10:00 revine într-o nouă formulă: jurnalistul Vlad Petreanu va face echipă cu Monica Anghel şi George Zafiu, într-o emisiune cu un format nou, din care nu vor lipsi ştirile, muzica bună şi concursurile.

Picanteriile zilei vor fi întoarse pe toate feţele de cei trei matinali, care promit ascultătorilor că îşi vor bea cafeaua cu zâmbetul pe buze şi, în acelaşi timp, vor fi puşi la curent cu toate informaţiile de care au nevoie la început de zi.

Vlad Petreanu se alătură echipei Europa FM cu planuri mari. Vedeta spune că, pentru el, radioul a fost dragoste la prima vedere: ‘Sunt realmente foarte încântat că am făcut mutarea asta. Am mai încercat radio și a fost dragoste la prima vedere și am senzația că regăsesc un mediu în care sunt convins că mă voi simți foarte bine.’

Cât priveşte ce l-a atras la radio, Vlad mărturiseşte că este vorba de ‘o anumită curățenie pe care o poți constata la radio și, în primul rând, la Europa FM, un echilibru pe care nu-l mai găsești în lumea televiziunii, o relație aparte pe care omul de radio cred că o are cu ascultătorii. Sper să răspund așteptărilor lor și să le ofer cam tot ce pot eu să le ofer mai bun din experiența și din judecata mea’, a mai spus Vlad Petreanu.

Monica Anghel este, de asemenea, extrem de încântată de noua formulă a matinalului: ‘Eu sunt convinsă că o să fie o colaborare foarte bună pentru că, de când eram mică, eu întotdeauna am stat între băieți, așa că n-are cum să nu funcționeze bine această echipă. Am foarte mare încredere că lucrurile vor merge foarte bine.’ Vedeta Europa FM adaugă că singurul lucru care o îngrozeşte este acelaşi trezit de dimineaţă.

George Zafiu, care va da în fiecare zi ascultătorilor ‘Deşteptarea’ împreună cu Monica şi Vlad spune că îi va fi, în primul rând, foarte greu să se despartă de emisiunea lui de suflet ‘Europa Express’, pe care o realizează de 12 ani: ‘M-am obișnuit ca în fiecare zi, la ora 10:00, să dau binețe ascultătorilor, dar trăgând cu ochiul la ce se întâmpla dimineața. Acum însă e vremea să descui, la propriu, uşile radioului şi împreună cu Monica şi Vlad să le facem dimineţile frumoase ascultătorilor noştri. Mă bucur enorm că Vlad va face parte din echipa noastră. Este un om pe care îl apreciez foarte mult. Aşadar, din 17 septembrie, fiţi cu urechile pe noi: matinalul de la Europa FM va fi trăsnet!

Din 17 septembrie, programul ‘Deşteptarea’ va fi realizat de Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu. Matinalul Europa FM va începe, de luni până vineri, de la ora 7:00 şi se va încheia la ora 10:00.