Vlad Petreanu are grijă ca Monica Anghel să facă surprize

După ce Vlad Petreanu a prins ‘din zbor’ dorinţa unui ascultător fidel al emisiunii Deşteptarea, acesta a făcut tot posibilul să-i facă un cadou.

‘Acum o vreme, într-o dimineață, am auzit la Deșteptarea de la Europa FM o piesă a Monicăi Anghel cu Mahala Rai Banda. Mi-a plăcut tare, tare mult.

Era atât de fain cântată, că nu mi-a venit să cred când mi-a spus Vlad că a cântat-o live, la 9 dimineața, la microfonul de radio. Eu credeam că-i înregistrare de studio. Nu era’, îşi începe Andrei Crivăţ povestea, pe blogul personal.

Pentru că Vlad Petreanu a aflat că Andrei a făcut o pasiune pentru piesa Monicăi Anghel, el a ţinut neapărat să-i facă acestuia o surpriză.

‘A stat ca râia pe Monica în fiecare dimineață. Deja nu îl mai suportam cu prietenul lui, Crivăţ’, povesteşte, amuzat, George Zafiu, cum Vlad i-a amintit în fiecare zi Monicăi Anghel că trebuie să pregătească o supriză.

La început acestei săptămâni a ajuns la Andrei Crivăţ şi curierul cu pachetul surpriză pregătit de Monica şi Vlad: un album ‘Lacrimă de jar’ cu autograful artistei.

‘Vă mărturisesc, așa de tare m-am bucurat că am țopăit prin casă vreun sfert de oră, îmi venea să mă duc după curier să-l opresc la o bere și să-i fac un grătar repede. Nu m-am dus, dar acum eu și toți vecinii mei ascultăm Lacrimă de jar (cu plăcere, vecinilor, cu plăcere!)’, scrie bloggerul.

În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la 7:00 – 10:00, Monica Anghel, George Zafiu şi Vlad Petreanu urmăresc cu atenţie dorinţele ascultătorilor şi caută să le îndeplinească. Cei care vor să aibă parte de ‘Deşteptarea’ în direct, chiar din propriul cămin, se pot înscrie AICI la concursul lansat de matinalii Europa FM.