Confidenţialitate

Vizită oficială a prințului Charles în România. Va fi decorat de președintele Klaus Iohannis

Vizită oficială a prințului Charles în România:  moștenitorul Coroanei Britanice va vizita, de astăzi până vineri, mai multe zone din țara noastră.

Astăzi, între altele, va merge și la Palatul Cotroceni unde se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis pentru a fi decorat cu Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de Mare Cruce.

Iar din programul de joi și vineri sunt incluse vizite la Patriarhia Română, la Teatrul Național București și la Casa Regală a României.

Vizita în România a prințului Charles este prima din turneul european pe care moştenitorul Coroanei Britanice îl va încheia în 6 aprilie.

După-amiază, moștenitorul Coroanei Britanice va depune o coroană de flori la Mormântul Soldatului Necunoscut din parcul Carol din București, după care va merge la Palatul Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis îl va decora cu Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de Mare Cruce.

Mâine, la prânz, prințul Charles va fi primit de premierul Sorin Grindeanu apoi la vizita câteva organizații neguvernamentale.

De la ora 15, e programată o vizită la Patriarhia Romana, apoi la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti și la Casa Regala a Romaniei.

Iar vineri, va merge la Teatrul Național București.

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov).

Turneul european al prințului Charles mai cuprinde vizite în Italia, Austria, dar şi la Vatican.