”Vizita bătrânei doamne” – două viziuni la FNT 2015 / Două montări semnate de regizorii Tompa Gabor & Claudiu Goga la Cluj și Iași – AUDIO

Spectatorii din Bucureşti pot revedea, în noua stagiune, ”Vizita bătrânei doamne”, cu Maia Morgenstern între protagoniști, la Teatrul Național București. Spectacolul s-a reluat din această stagiune.

Numai că, săptămâna viitoare, alte două versiuni vor fi prezentate în capitală: montarea lui Tompa Gabor la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca și versiunea pusă în scenă la Teatrul ”Vasile Alecsandri” din Iași.

Ambele, în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT 2015 – 23oct -1nov). Amănunte – marți, 20 octombrie, la ora 16.50, în rubrica ”Sus cortina!”, la Europa FM.

O comedie amară și absurdă despre modul în care un orășel de provincie poate fi cumpărat cu bani. Este rezumatul pe care regizorul Tompa Gabor îl face piesei ”Vizita bătrânei doamne”.

Iorgu Ianuși:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La FNT ne invită și actorul Teodor Corban, care ne amintește de reacţia publicului de la finalul acestui spectacol: ”pe cât de insolită, pe atât de emoţionantă”.

Teo Corban adaugă: ”Oamenii ies din sală plângând, salutându-se tăcuţi şi cu ochii plini de… fericire!După aşa ceva simţi cu adevărat rostul actoriei pe lume”.


Vizita-IASI

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS