Viţa de Vie va lansa următoarea piesă în septembrie – VIDEO

Cel mai aşteptat eveniment muzical al verii de la malul Mării Negre Europa FM Live pe Plajă 2017 a început joi, 27 iulie, şi s-a încheiat sâmbătă, 29 iulie, aducând laolaltă peste o sută de mii de oameni şi 17 dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului.

Joi, 27 iulie, a fost o seară dedicată muzicii rock. Zeci de mii de tineri au trăit o seară de vis împreună cu Alternosfera, Vița de Vie, Grimus, Les Elephants Bizarres și The Kryptonite Sparks.

Sâmbătă a fost o zi maraton, cu cea mai buna muzică live pe plaja Europa FM. I-am avut alături pe cei mai în vogă artiști ai momentului: Smiley, Loredana, Carla’s Dreams, Voltaj, Vama, Nicoleta Nucă, The Motans, Bere Gratis, Mihail, Jean Gavril, Antonia și Alina Eremia.

Adrian Despot de la Viţa de Vie a vorbit despre cel mai recent album al trupei „Şase (+)”, dar şi despre albumul pe care urmează să îl lanseze, intitulat „Şase (-)”.

„El se numeşte Şase (+) şi are magneţi pe spate şi urmează să scoatem a doua parte a lui care se numeşte Şase (-). Mai departe corelaţi voi. Recunosc că sunt mulţi care şi-au lipit CD-ul pe frigider. Am primit poze de la fani cu CD-ul lipit. Până apare Şase (-) e bine şi aşa”, a glumit Adrian Despot.

Urmează o piesă nouă în septembrie. Se numeşte Dur de-a dura. Piesa iese din domeniul standard al unei producţii muzicale. Este ceva cu totul special şi pentru noi. Este o piesă experimentală. Ca un fel de experienţă emoţională intensă şi primară pusă în muzică. O să fie foarte interesant. Abia aştept s-o lansăm”, a declarat Adrian Despot pentru Toader Păun în interviul din backstage la Europa FM Live pe Plajă.

Evenimentul Europa FM Live Pe Plajă a putut fi urmărit și online. În total, în cele 2 zile de concert, s-au înregistrat peste un milion de vizualizări pe toate platformele online, inclusiv pe europafm.ro.

Înregistrarea completă Europa FM Live pe Plajă 2017 poate fi urmărită pe www.livepeplaja.ro.

Foto: Mircius Aecrim