Confidenţialitate

Vița de Vie sărbătorește 25 de ani cu un joc și o provocare pentru ascultătorii Clubului de Seară | AUDIO

Viţa de Vie și-a lansat, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări, propriul joc video, “Vița de Vie Soundcheck Attack”, şi o coloană sonoră în 8 biţi.

Eroii din joc sunt chiar cei cinci membri ai trupei care încercă să parcurgă un turneu prin 17 oraşe, în timp ce sunt atacaţi la probele de sunet de peste 30 de personaje diferite.

Noul album „Soundtrack Attack (8-bit)” va fi disponibilă pe toate platformele digitale, din 19 martie, şi a fost precedată de lansarea primului single, „Iamma (8-bit)”.

În direct în Clubul de Seară, Adi Despot a povestit cum au fost ultimii 25 de ani pentru trupă, cum s-a ajuns ca aniversarea să fie marcată printr-un joc. Provocat de Toader Păun, Adi Despot a acceptat să lanseze și o provocare pentru cei care vor asculta complet „Soundtrack Attack (8-bit)” și vor face publică înregistrarea video a experienței lor pe Facebook cu hashtag #viatadevie & #soundtrackattack.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Jocul “Vița de Vie Soundcheck Attack” poate fi descărcat pe Android și IOS de la adresa https://deadlime.com/home/soundcheck-attack.html

Piesa Vița de Vie – Iamma 8 BIT