Confidenţialitate

Ambasadorul Regatului Danemarcei în România, Excelența Sa Søren Jensen, lansează “Christmas is here”

În ediția specială Clubul de Seară, trasmisă în direct de la Classical Christmas Market, Excelența Sa Søren Jensen, Ambasadorul Regatului Danemarcei în România, a lansat piesa specială de sărbători “Christmas is here”.

”În acest an ne-am decis să abordăm o temă diferită. Schimbările climatice reprezintă o provocare globală, una dintre cele mai mari, care ne privește pe toți (…) Trebuie să acționăm împreună! Ne-am setat ținte ambițioase, acum trebuie să le facem să se întâmple! …și despre asta este cântecul de Crăciun de anul acesta!”, a spus ambasadorul în Clubul de Seară.
Tot din această seară poate fi văzut și videoclipul piesei, unul în care cadrele dramatice cu schimbările climatice sunt îmbinate cu imaginile pline de optimism în care voluntarii Asociației Magic urează sărbători fericite.

”Vrem să le urăm tuturor un Crăciun Fericit, să se bucure și relaxeze de sărbători, dar este important să nu uităm că este o problemă de care trebuie să ne ocupăm: efectele schimbărilor climatice. Este o problemă care va afecta pe toată lumea și deja o face. (…)Dacă nu acționăm acum, vom avea un viitor dezastruos”, a spus Excelența Sa Søren Jensen, Ambasadorul Regatului Danemarcei în România.

Prin intermediul acestei piese, Ambasada Regală a Danemarcei se implică în strângerea de fonduri pentru programele Asociaței Magic, o organizație non-guvernamentală care ajută copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora. Născută din taberele MagiCAMP în 2014, lumea Magic include astăzi 12 proiecte și a ajutat peste 5.000 de beneficiari prin implicarea a peste 2000 voluntari.

Cum postul de radio Europa FM a fost mereu promotorul celei mai bune muzici de ieri și de azi, al implicării și al faptelor bune, în mod firesc susține și inițiativa “Christmas is here” – piesa de sărbători care aduce bucurie, dar ne ajută și să conștientizăm schimbările climatice și invită pe toată lumea la implicare.