Viţa de Vie îşi anulează turneul naţional

Concertele trupei Viţa de Vie din cadrul turneului naţional programate în oraşele Iaşi, Suceava, Bacău, Galaţi, Târgu-Mureş, Constanţa şi Craiova au fost anulate.

Concertele Viţa de Vie programate în oraşele Iaşi, Suceava, Bacău, Galaţi, Târgu-Mureş, Constanţa şi Craiova au fost anulate, acestea urmând a fi reluate cel mai probabil în prima parte a anului 2013, anunţă trupa într-un comunicat remis Europa FM.

Anularea acestora nu implică şi concertul de la Bucureşti. Fanii trupei Viţa de Vie se vor putea bucura de o reprezentaţie pe 20 decembrie, la ora 20:00, la Turbohalle.

‘Pe fondul decalării planului de producţie şi lansare al următorului material discografic, staff-ul organizatoric împreună cu membrii trupei au decis să suspende reprezentaţiile şi să revină în faţa fanilor după apariţia acestuia pe piaţă’, se precizează în comunicat.

Banii daţi de fani pe bilete vor putea fi recuperaţi de la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate, începând de azi pâna pe data de 20 decembrie.