Vița de Vie este acum la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Trupa Vița de Vie este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În această seară, de la ora 18:30, pe scena Europa FM Live Pe Plajă vor urca: THE KRYPTONITE SPARKS, TOULOUSE LAUTREC, THE MONO JACKS, VIŢA DE VIE și CARGO.

Vița de Vie este o formație de rock alternativ din România, formată în 1996. Primul lor album, „Rahova„, a fost realizat în 1997. Cel mai recent album, numit ‘Șase (+)‘, a fost lansat pe 29 octombrie 2016 , la Arenele Romane, alături de Flesh RodeoTourette Loulette, Gray Matters, The Kryptonite Sparks si Days of Confusion.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de surprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Vița de Vie continuă concertul Europa FM Live pe Plajă 2018

Vița de Vie continuă concertul Europa FM Live pe Plajă 2018 Transmisia neîntreruptă a evenimentului se regăsește pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 26 Iulie 2018