Confidenţialitate

Viorica Dăncilă: „Să știți că poate unii vorbesc foarte bine limba engleză, dar țin mai puțin la această țară” – AUDIO

Aflată la Timișoara, candidata PSD pentru cea mai înaltă funcție în stat a considerat că o întrebare legată de motivele pentru care nu se poate exprima în limba engleză duce spre o discuție în derizoriu și a acreditat ideea că cei care pot vorbi limbi străine ar ține mai puțin la țara în care trăiesc.

„Legat de limba engleză, doamnă, suntem în România și haideți să fim mândri că suntem români. Ducem totul în derizoriu anunmite lucruri”, a răspuns Viorica Dăncilă jurnalistei care i-a adresat întrebarea.

„Vreți să duceți în derizoriu anumite realizări pe care le-am făcut pentru România. Să știți că poate unii vorbesc foarte bine limba engleză dar țin mai puțin la această țară. În limba engleză se duc la Bruxelles și spun foarte ușor ceea ce vrea să audă Bruxellesul nu ce trebuie să susțină pentru această țară”, a continuat liderul PSD.

„Faptul că vorbim mai bine sau mai puțin bine o anumită limbă străină, eu cred că e relevant, dar mai relevant e cu câtă demnitate îți reprezinți țara”, a ținut să sublinieze Viorica Dăncilă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.