Viorica Dăncilă: „Parlamentul României să adopte un act normativ în care să oprească calomnia și defăimarea”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că cei care au protestat la venirea sa la întâlnirea cu pensionarii PSD trebuie să se uite „în ograda proprie”. Șeful Executivului a afirmat că speră ca Parlamentul să adopte un act normativ în care să oprească calomnia și defăimarea.

Liderul PSD Viorica Dăncilă a mai afirmat înainte de întâlnirea cu pensionarii social-democrați că dacă ar fi ea însăși parlamentar ar iniția un astfel de proiect de lege.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Eu cred că trebuie să se uite prima dată în ograda proprie și pe urmă să se vorbească astfel despre Guvern. Cred că la un moment dat ar trebui legitimați. Acest Guvern ar trebui să-i cheme cineva să spună care infractor, pentru ce infractor?(…) Dacă aș fi eu parlamentar, aș iniția eu un astfel de proiect. Sper să se întâmple acest lucru sau Parlamentul României să adopte un act normativ în care să oprească calomnia și defăimarea”, a declarat prim-ministrul.

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată de câteva persoane care protestau în fața clădirii unde urma să aibă loc întâlnirea premierului cu pensionarii. Dăncilă spune că protestatarii, care au scandat „analfabeta”, sunt aceleași 7-8 persoane care merg la evenimentele din țară ale PSD.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS