Viorica Dăncilă, numită, de ziua ei, ”Doamna de Fier a României”

”Doamna de Fier a României” este apelativul folosit de Codrin Ștefănescu pe o imagine prin intermediul căreia a ținut să-i transmită urările sale duminică.

”Astăzi e ziua ta! La mulți ani, Viorica! ❤️” a scris pe Facebook secretarul general al PSD. De altfel, duminică, mai mulți susținători ai PSD sau ai premierului s-au întrecut în urări pentru Viorica Dăncilă.

În urmă cu puțin timp, Viorica Dăncilă a mulțumit pentru aceste mesaje în timpul Consiliului Național PSD.

”Nu a fost ușor în ultimele 9 luni și vreau să vă mulțumesc pentru susținerea necondiționată. Mai ales când avalanșa de jigniri s-a pornit împotriva mea. V-am simțit pe toți alături, și la bine, și la greu.

După cum ați aflat, azi e o zi specială pentru mine și, din acest motiv, sunt mai sentimentală decât în alte momente.

Domnule președinte Liviu Dragnea, aș vrea să vă mulțumesc pentru suportul acordat în această perioadă mie și întregului Guvern. Au fost zile dificile, cu atacuri murdare, însă mi-am spus mereu că dacă dvs. aveți puterea să mergeți mai departe în ciuda tuturor loviturilor, și noi trebui să avem această forță. Pentru partid, pentru noi, pentru întrega țară.

Vreau să vă spun astăzi cu fermitate că nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care știe ce are de făcut.

După câștigarea alegerilor din 2016, PSD a fost sub asediu. Chiar și așa, în acești 2 ani am reușit să facem schimbări fundamentale, pe care oamenii simpli, oameni care ne-au votat, le simt.

De fiecare dată când PSD a fost la guvernare, România a mers bine, am avut creștere economică, creștere de pensii și salarii. În general, România s-a dezvoltat când PSD a fost la guvernare.”, a spus Viorica Dăncilă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS