Viorica Dăncilă: ”Nu mă intimidează nici jignirile, nici acuzele (…), cât am certitudinea că România merge pe un drum bun”

Prezentă la Neptun, la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD), a ținut să sublinieze realizările Guvernului pe care îl conduce și să anunțe că România are acum cel mai mic număr de șomeri de după Revoluție, un indicator al eficienței acțiunilor echipei sale.

„Am determinarea să merg mai departe, am determinarea să conduc acest Guvern până când coaliţia de guvernare va spune ‘Stop’. Nu mă intimidează nici jignirile, nici acuzele (…), cât am certitudinea că România merge pe un drum bun”, a declarat Viorica Dăncilă.

În discursul său de vineri, Viorica Dăncilă a oferit și o explicație pentru numeroasele greșeli de exprimare, care i-au atras numeroase critici în spațiul public.

„Poate de multe ori, din neatenție sau pe fondul oboselii, am făcut greșeli și poate voi mai face. Dar vă asigur de un singur lucru: nu o să greșesc niciodată în deciziile pe care le voi lua pentru România și pentru români”, a spus Viorica Dăncilă.

FOTO: Octav Drăgan

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS