Viorica Dăncilă: ”Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția nu va trece nici de această dată”

”Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, și au eșuat lamentabil.

Au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare și fără o echipă guvernamentală. Și tot așa vin și acum, fără alternativă și fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi.

Și fiindcă nu poate exista susținere pentru…nimic, nici această moțiune nu va trece.

PSD este un partid unit, responsabil și care a înțeles că avem misiunea de a guverna România și a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votați în 2016 și asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziții slabe, dezbinate și lipsite de seriozitate și asumare când vine vorba de viitorul țării și al românilor”, reacționează Viorica Dăncilă pe Facebook.

Iniţiatorii moţiunii de cenzură la adresa cabinetului Viorica Dăncilă califică echipa de la Palatul Victoria drept Guvernul „cel mai nociv din ultimii 30 de ani”.

Opoziția anunță că va propune, imediat după dezbaterea și votul asupra documentului, un „guvern suplu”, cu 15 ministere.

Titlul moțiunii este ”Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS