Confidenţialitate

Vineri se lansează Asociația Culturală Electrecord

Vineri, la ora 19, se va lansa oficial Asociația Culturală Electrecord și este anunțată relansarea casei de discuri de a cărei istorie se leagă mulți dintre artiștii români celebri până în anii 90.

Compania românească de înregistrări audio, inaugurată în 1932, își va face relanarea în cadrul unui eveniment la Hotel Marshal Garden din București, unde sunt așteptați, printre alții, Stela Enache, Marcel Pavel, Holograf și compozitorul Mihai Alexandru.

În decembrie 2016, platforma muzicală Electrecord.com s-a lansat  în cadrul unui eveniment cu o tematică ce a adus aminte de petrecerile din anii 80. ”Coloana Sonoră a României” a ajuns astfel în mediul digital și a revenit  în casele românilor cu peste 60 de ani de muzică românească.  Prin intermediul Electrecord.com, iubitorii de muzică au acces la peste 60 de ani de muzică românească. Aplicația este singurul loc care aduce laolaltă cea mai mare parte din muzica românească de dinainte de 1989: de la Phoenix și Iris, la Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Margareta Pâslaru,Maria Tănase, Benone Sinulescu și mulți alții. În cadrul platformei utilizatorii pot găsi o varietate de genuri muzicale, precum rock, jazz, pop, muzică ușoară, populară sau chiar clasică. În plus, muzica ce reprezintă „Coloana sonoră a României” poate fi ascultată în cadrul aplicației oricând, din orice colț al lumii,indiferent dacă ascultătorii sunt conectați la Internet sa nu.