Confidenţialitate

Vineri, Nelly Furtado lansează noul album „The Ride”

Nelly Furtado revine vineri cu un nou material discografic, la cinci ani după ”The Spirit Indestructible”, un album pentru care a primit puține aprecieri și multe critici. Tocmai de aceea pentru albumul „The Ride”, cel de-al șaselea al artistei, aceasta a ales un sound alternativ.

Noul material discografic, a cărui lansare este programată pe 31 martie, va conține 12 piese noi, compuse de Nelly Furtado și produse de John Congleton, care a mai lucrat cu Blondie, Franz Ferdinand, St Vincent și Erykah Badu.

Cântăreaţa canadiană a cântat la București în 2008, când a primit un triplu Disc de Platină din partea casei de discuri Universal Music, pentru vânzările albumului “Loose” , pentru mai mult de 12.000 de exemplare vândute.

Nelly Furtado a devenit celebră în 2000, odată cu lansarea albumului de debut “Whoa, Nelly!”, care a inclus hitul premiat cu Grammy “I’m Like a Bird”. Doi ani mai tarziu, piesa “Forca”, de pe albumul “Folklore”, a devenit imnul oficial al Campionatului European de Fotbal.

În 2006, Nelly Furtado a început colaborarea cu cel mai în vogă producător al momentului, Timbaland, recucerind topurile cu albumul “Loose”. Single-urile “Promiscuous”, “Meaneater”, “All Good Things (Come to an End)” şi “Say It Right” au devenit rapid hit-uri. De asemenea, “Loose” a fost vândut în mai bine de patru milioane de exemplare.

Lista de piese de pe albumul Nelly FurtadoThe Ride

1. “Cold Hard Truth”
2. “Flatline”
3. “Carnival Games”
4. “Live”
5. “Paris Sun”
6. “Sticks and Stones”
7. “Magic”
8. “Pipe Dreams”
9. “Palaces”
10. “Tap Dancing”
11. “Right Road”
12. “Phoenix”