Vijelii în 5 județe din Moldova

În multe județe a plouat torențial sâmbătădupă amiază, iar bilanțul arată că cinci judeţe din  Moldova au fost afectate: Iaşi, Suceava, Vaslui, Neamţ şi Bacău. Rafalele de vânt au doborât copaci peste reţelele electrice. De altfel, vijelia a făcut în câteva minute ravagii în tot orașul Iași. Şase persoane care urmau să participe la un festival, rănite în timpul furtunii violente. Doar una a fost dusă la spital. Un copac a căzut peste un tramvai dar nu au fost victime.

Și la Arad, o furtună a rănit zece persoane, iar vijelia  a lăsat mai multe case fără acoperişuri, copaci au fost rupți și căzuți, iar  maşini răsturnate.

Cei 10 răniți sunt muncitori de la o fabrică ce au fost loviți  de o uşă din sticlă smulsă din balamale.

La Brașov vântul suflat cu putere aseară. La Râșnov acoperisul liceului s a desprins si a taiat mai multe cabluri electrice in cadere – o persoana a fost electrocutata și preluată de ambulanță.

Un autocar cu 37 de pasageri s-a răsturnat ieri între Râșnov și Pârâul Rece, într-o curbă, după ce plouase torențial. Toate persoanele au fost duse la 2 spitale din Brașov pentru investigații. 16 persoane erau rănite, dintre care 5 în stare gravă.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS