Confidenţialitate

Victoria şi David Beckham au împlinit 17 ani de căsătorie

Victoria şi David Beckham au sărbătorit cea de-a 17-a aniversare a nunţii lor şi au aproape două decenii de când sunt împreună.

Deşi amândoi au un program încărcat, reuşesc cumva să-şi facă timp pentru pentru relaţia lor şi pentru cei patru copii pe care îi au împreună: Brooklyn, în vârstă de 17 ani, Romeo, în vârstă de 13 ani, Cruz, în vârstă de 11 ani şi Harper, în vârstă de 4 ani.

Cei doi au sărbătorit aniversarea nunţii lor postând o colecţie de poze de la fericitul moment de acum 17 ani, însoţite, evident, de mesaje romantice.

David Beckham a urcat pe contul său de Instagram o imagine cu cei doi îmbrăcaţi în ţinute de nuntă, ţinându-se de mână, imagine însoţită de mesajul: “Wow acum 17 ani s-a întâmplat asta… Am avut noroc să întâlnesc pe cineva care a avut aceeaşi direcţie ca mine şi şi-a dorit aceleaşi lucruri în viaţă… Avem 4 copii minunaţi împreună şi nu-mi doresc o mamă mai iubitoare şi mai grijulie pentru ei. La mulţi ani, te iubesc”.

Nici Victoria nu a fost mai puţin romantică. Aceasta a urcat şi ea o poză în care erau îmbrăţişaţi, cu mesajul “Mă simt atât de iubită şi de binecuvântată. Cel mai bun prieten, iubirea mea. Cel mai sufletist om care mă inspiră în fiecare zi. La mulţi ani celui mai bun soţ şi tată din lume! #HappilyEverAfter”.

Cuplul s-a căsătorit în 1999 la Castelul Luttrellstown din Irlanda, după o relaţie de doi ani.

Foto: Everett Collection / Shutterstock.com