Victor Ponta, bilanț după 3 ani de mandat

Premierul Victor Ponta a sărbatorit 3 ani de la preluarea puterii de către actuala majoritate parlamentară. În opinia liderului PSD, moţiunea de cenzură din 27 aprilie 2012, care a dus la caderea guvernului Ungureanu şi a adus la putere USL, a fost o schimbare istorică, unică în istoria după Revoluţia din 1989.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La finalul unui bilanţ al guvernării PSD în ultimii trei ani, prezentat în cadrul evenimentului organizat de PSD pentru marcarea a trei ani de la demiterea Guvernului Ungureanu de către Parlament prin moţiune de cenzură, ceea ce a permis instalarea Cabinetului USL, Ponta a arătat două imagini şi le-a explicat: “Mi-am permis la final să fac şi două slide-uri un pic mai glumeţe. Dacă veţi aprecia acest lucru, o să văd. În primul rând, am vrut să spun că USL a promis premier de la PSD şi preşedinte de la PNL şi ne-am ţinut de cuvânt. Şi am mai promis ceva: Băsescu şi Udrea la închisoare! Parţial realizat”, a încheiat Ponta bilanţul celor trei ani de guvernare.

În prima imagine, era prezentat preşedintele Klaus Iohannis, fost lider al PNL, alături de premierul Victor Ponta, cu următorul text: “USL a promis premier de la PSD preşedinte de la PNL”.
La momentul formării USL, pentru funcţia de preşedinte al ţării era anunţat Crin Antonescu, cel care conducea atunci PNL.
11182182_947358731970681_4515398937536711058_n
Foto: Facebook
În cel de-al doilea slide, au fost prezentate o fotografie cu Elena Udrea încătuşată şi o fotografie cu fostul preşedinte Traian Băsescu, cu textul: “USL a promis – Băsescu şi Udrea la închisoare. Parţial realizat!”

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS