Victor Ponta, audiat la DNA

Victor Ponta, s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în legătură cu dosarul în care săptămâna trecută a fost audiat şi fostul premier Sorin Grindeanu, susțin surse judiciare.

Săptămâna trecută, la ieşirea de la DNA, Grindeanu a precizat că a fost audiat ca martor:

„Aşa cum v-am spus, sunt lucruri pe care pot să le declar şi altele pe care nu pot să le declar. Nu vreau şi nu pot să dau amănunte din acest dosar. (…) Eu cred că am fost clar – calitatea mea este cea de martor, amănunte din dosar nu pot să comunic (…) Am spus adevărul şi ceea ce ştiam eu”, a răspuns fostul prim-ministru la întrebările insistente ale jurnaliştilor despre obiectul dosarului în care a fost audiat, a declarat fostul premier.

El a lăsat să se înţeleagă că audierea sa nu are legătură cu perioada în care era viceprimar şi cu dosarul DNA despre imobilele din Timişoara, în care sunt acuzaţi primarul Nicolae Robu şi fostul edil Gheorghe Ciuhandu.

Sorin Grindeanu, a afirmat, din nou, că nu are nicio implicare în acest caz pentru că nu a avut, ca viceprimar, atribuţii în domeniul patrimoniului oraşului.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS