Confidenţialitate

Viceprimarul Capitalei, în direct la TV: ”Am vrut să mă duc și să îi zic: îți pun ciorba în cap, șmechere care ești!” – VIDEO

Schimb de replici incredibil, vineri seara, la postul România TV.

După ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi ceruse lui Liviu Dragnea să-l retragă „în cazarmă” pe Codrin Ştefănescu, neînțelegerile din Consiliul General au fost comentate la RTV de Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, şi Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei.

Codrin Ștefănescu a spus că va cere ca Aurelian Bădulescu să fie exclus din PSD și că îi va acorda sprijin pentru a ajunge la șefia PSD București Ecaterinei Andronescu. Prezentă în studiou, Ecaterinei Andronescu și-a acoperit față cu mâinile, rușinată de schimbul de replici care a urmat.

Codrin Ştefănescu: Din ce pălărie te-a scos? Se poartă ca un golan.

Aurelian Bădulescu: Are aerul ăsta de superioritate, nu îl recomandă nimic. Eşti o trompetă, face bătături de la cât vorbeşte.

Codrin Ștefănescu: Nu îți permit! Nu fi nesimțit! Nu te-ai născut viceprimar.

Aurelian Bădulescu: Taci și lasă-mă să vorbesc. Îmbârligi pe toată lumea! (…) Am vrut să mă duc și să îi zic: îți pun ciorba în cap, șmechere care ești!

Codrin Ștefănescu: Uitați-vă ce limbaj are… Cum poate fi acest personaj bizar viceprimarul Capitalei? Cum poți să reprezinți tu Bucureștiul, băi? Din ce pălărie te-a scos Gabriela Firea? Nu vei mai fi membru PSD!

https://www.youtube.com/watch?v=K1p4Juve4bw

“Am informaţii certe că la sediul central al PSD din Şoseaua Kiseleff se pune la cale un plan de sabotare a mea în calitate de Primar General al Capitalei, prin întoarcerea împotriva mea a consilierilor generali PSD. Concret, domnul Codrin Ştefănescu, fost secretar general adjunct al PSD, în total dispreţ faţă de statutul partidului, a început să-i convoace individual pe consilierii generali pentru a-i convinge să se delimiteze de mine şi de echipa mea şi să nu-mi mai voteze proiectele, promiţându-le funcţii şi alte avantaje”, a transmis, vineri, Gabriela Firea într-un comunicat de presă