Confidenţialitate

Viceprimarul General al Capitalei a demisionat vineri. „Motivele sunt unele personale”

Horia Tomescu – viceprimarul General al Municipiului București – și-a anunțat vineri, 22 septembrie 2023, demisia din funcție într-o postare pe pagina sa de Facebook. Viceprimarul USR a menționat că motivele sunt „personale”.

„Astăzi este ziua în care am pus punct celei mai importante perioade din cariera mea politică, cea de viceprimar USR al Capitalei. Motivele sunt unele personale pentru că după cum bine știți, la finalul fiecărei zile ne gândim la sănătatea și binele nostru dar și a celor dragi. A fost o perioadă plină de provocări, de învățături, de multe ore peste program dar și de împliniri și realizări.

Mulțumesc colegilor pentru susținere și încredere și mulțumesc bucureștenilor pentru acești ani, în care am colaborat pentru dezvoltarea Bucureștiului, asigurându-i că rămân alături de ei, ca simplu cetățean care iubește acest oraș. USR va rămâne mereu partidul născut din speranța unei societăți mai bune și avem cu toții datoria să nu uităm asta.

Le doresc succes colegilor mei și rămân alături de ei în această luptă pentru Bucureștiul oamenilor buni”, a scris Horia Tomescu pe Facebook.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Elena Lasconi: „România se schimbă dacă schimbăm clasa politică” | VIDEO