Confidenţialitate

Vicepreședintele CJ Maramureș, înregistrat în timp ce îi înjura pe jurnaliști. Lucian Morar: ”Nu sunt cuvintele mele”

Vicepreșdintele Consiliului Județean Maramureș transmite mesaje obscene jurnaliștilor locali.

Potrivit presei locale, Lucian Morar s-a exprimat ca la usa cortului intr o discuție telefonică pe care a avut-o cu un jurnalist din Baia Mare.

 

Jurnaliștii de la ziarmm.ro susțin că politicianul, care ocupă și funcția de lider al PMP Maramureș, a sunat la redacție pentru a-și exprima nemulțumirea față de unele articole la adresa sa.

Ascultă mai jos înregistrarea publicată de presa locală:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Reacția vicepreședintelui CJ Maramureș

Contactat de Europa FM, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș se apără și spune că înregistrarea e, cităm, ”o făcătură”.

Lucian Morar susține, inițial,  că acele cuvinte nu îi aparțin și că discuția nu a avut loc.   Ulterior, admite că ar fi putut fi înregistrat fără să știe – dar tot nu recunoaște că ar fi folosit acel limbaj.

Vicepreședintele CJ Maramureș se gândește acum să-i dea în judecată pe jurnaliști.

Ascultă mai jos reacția lui Lucian Morar:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cine este Lucian Morar

Lucian Morar este un politician maramuresan, originar din satul Chelinta, care in ultimii ani a activat in mai multe partide, fiind incadrat de presa locala in categoria traseistilor de profesie.

Morar este câştigătorul ultimelor patru scrutinuri electorale din orasul Ulmeni, fiind ales primar în anii 2008, 2012, 2016 doar ca in 2016 a candidat si castigat pozitia de consilier judetean, unde in urma unor negocieri politice a fost desemnat, tot prin vot, ca vicepresedinte al deliberativului maramuresean, situatia in care a renunta la mandatul de primar.

Si cand totul parea ca intrase intr-o noua etapa a dezvoltarii sale ca politician, la mai putin de un an la renuntarea la primarie, Lucian Morar anunta ca va candida din nou la alegerile partiale din 2017, pentru acelasi post de primar in orasul Ulmeni, functia la care renuntase de buna voie in vara anului 2016.

Pus sub presiunea opiniei publice dar si a presei care ii reposa lipsa de coerenta si consecventa politica, Lucian Morar a mentionat ca a ales sa revina la Ulmeni pentru ca nu este nimeni capabil sa duca la bun sfarsit proiectele incepute in comunitate, prezenta sa fiind imperios necesara.

Morar participa la alegeri, castiga mandatul si in 27 iulie  urmeaza sa depuna juramantul de primar.