Verificat de Europa FM, acum și sub formă de podcast în iTunes

Europa FM verifică declarațiile și informațiile avansate în spațiul public de politicieni sau factori de decizie, comparând date din multiple surse, registre oficiale naționale sau internaționale, iar rezultatul unui efort jurnalistic concentrat se transformă în marca ”Verificat de Europa FM”.

Anca Simina verifică cu atenție toate informațiile, caută să confrunte datele din surse multiple, inclusiv când vine vorba de cifre avansate de autorități, descoperind de multe ori erori în comunicarea acestora sau omisiuni care schimbau fundamental sensurile.

Anca Simina aduce săptămânal noi ”episoade” în seria ”Verificat de Europa FM” în Deșteptarea și în celelalte programe de știri Europa FM. De fiecare dată, toate datele și baza pentru documentare pot fi consultate pe europafm.ro, în secțiunea www.europafm.ro/verificat-de-europa-fm/. De azi, ”Verificat de Europa FM” poate fi urmărit simplu și sub forma unui podcast, actualizat de două ori pe săptămână, disponibil atât în secțiunea dedicată înregistrărilor de pe europafm.ro, cât și în iTunes și toate programele populare destinate podcasturilor.

Podcastul Verificat de Europa FM în iTunes

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS