Confidenţialitate

Verificări în Parlamentul European după o posibilă contaminare a apei îmbuteliate distribuite eurodeputaților | AUDIO

Se fac verificări la Strasbourg, unde a existat o alertă privind posibila contaminare a apei îmbuteliate distribuite în Parlamentul European. Eurodeputatii, aflati in sesiune, dar și angajații instituției au primit mesaje prin care au fost avertizați să nu consume aceasta apă.

Eurodeputații au primit sms-uri prin care erau avertizați ca apa îmbuteliată distribuită în hemiciclu si în birourile președintelui ar putea fi contaminată.

”Vă rugăm să nu beți din sticlele de apă în incinta Parlamentului European din Strasbourg” se arată în mesaj.

Celor care au primit mesajul li se mai spune că vor primi instrucțiuni detaliate pe email în cazul în care au fost expuși riscului. Aceștia au primit și un număr de urgență – 85112 – la care să sune în cazul în care au consumat deja din apa respectivă și au probleme de sănătate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Au fost alertate și autoritățile naționale franceze iar echipele de securitate sunt în curs de intervenție pentru a răspunde la acest incident, se mai arată în mesaj.

Foto: Shutterstock

Citește și: Polițiștii din penitenciare refuză să intre în serviciu și amenință că lasă închisorile nepăzite de sărbători. Ei cer deblocarea legii salarizării unitare | AUDIO