Confidenţialitate

Vaslui: Incendiu la sediul Parchetului, după ce o angajată ar fi dat foc unor documente și ar fi încercat să se sinucidă | AUDIO

Incendiu în această dimineață la Parchetul Vaslui! O angajată ar fi dat foc mai multor documente și ar fi încercat să se sinucidă, potrivit unor surse. La fața locului, au sosit pompieri și o ambulanță.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pompierii au ajuns la sediul Parchetului Vaslui cu o autospecială cu apă și spumă, însă până la sosirea lor interveniseră deja lucrători din instituție care au folosit stingătoare și au reușit să limiteze extinderea focului, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

O ambulanță SMURD a fost, de asemenea, solicitată pentru acordarea primul ajutor, iar o femeie a fost preluată de echipajul ambulanței de Terapie Intensivă Mobilă.

Surse citate de agenția Agerpres susțin că incendiul ar fi pornit după ce o angajată a Parchetului ar fi dat foc unor documente și ar fi încercat să se sinucidă.

Cazul e cercetat acum de polițiști și pompieri care încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs incendiul.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Citește și: Dosarul Mineriadei. Miron Cozma neagă implicarea sa în reprimarea protestelor din 1990: „Nu a existat Mineriadă” / „N-am fost în București pe 13 iunie” | AUDIO