Confidenţialitate

VASLUI: Bătrân în stare gravă, după ce a căzut într-un tub folosit la lucrările de canalizare

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, după ce a căzut într-un tub adânc de cinci metri, folosit la lucrările de canalizare din zona centrala a orasului Vaslui.

Zona nu era semnalizata, iar ISU acuza primaria pentru acest incident.

Bărbatul a fost scos din tub de angajații ISU, care au fost chemați la fața locului de locatarii blocurilor din zona respectivă. Oamenii sunt revoltați pe firma care a primit lucrarea pentru că nu a semnalizat corespunzător perimetrul respectiv și că tergiversează finalizarea lucrării.

Reprezentantii Primăriei Vaslui sustin ca ei nu au nicio vina si ca su cedat aplasamentul în urmă cu trei luni unei firme de constructii din Negresti. De trei luni de zile insa, santurile si gropile sunt neacoperite.

Poliția Rutieră a amendat firma care se ocupă de lucrări cu suma de 6.000 lei, pentru semnalizarea necorespunzătoare a locului. Intre timp, victima a fost supusă unui examen computer tomograf, pentru a se afla cu exactitate ce leziuni a suferit.

La prima evaluare, s-a constat că bărbatul, în vârstă de 64 ani, se afla în hipotermie, ceea ce înseamnă că era căzut în tub de ceva vreme.