VASLUI: Audieri în ancheta bătăii de stradă de la Murgeni | AUDIO

Poliţiştii au săltat și dus la audieri, duminică, 26 de persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni, printre care tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi distrugere, în urma a 23 de percheziţii domiciliare efectuate în oraşul vasluian Murgeni, anunță IGPR.

Acţiunea a fost organizată cu forţe mărite, în sistem integrat, poliţie – jandarmi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

„Au fost efectuate 23 de percheziţii domiciliare la locuinţe din oraşul Murgeni, fiind vizate persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni, printre care tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi distrugere. Au fost conduse la audieri 26 de persoane, iar de la locuinţele acestora au fost ridicate: o armă de foc, ce pare a fi de tip airsoft, mai multe obiecte contondente, unele confecţionate artizanal, obiecte tăietoare-înţepătoare, boxuri şi alte bunuri”, a precizat Poliţia Română.

Ancheta este în curs de desfăşurare, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Claudia Toader
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS