Confidenţialitate

Vaslui: Amenzi pentru angajații unei spălătorii. Aceștia și-au adunat familiile și au petrecut până la sosirea polițiștilor

Petrecere spartă de mascați la Vaslui, unde mai mulți colegi și familiile lor s-au adunat să petreacă de Paști. Nu într-un local, ci chiar la sediul firmei, o spălătorie auto din oraș.

Intervenție în forță a luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din poliție și a jandarmilor, pentru sistarea unui eveniment privat în care nu erau respectate măsurile de protecție sanitară.

Este vorba despre o petrecere la care luau parte mai multe persoane, desfășurată în interiorul unei spălătorii auto din orașul Vaslui.

La apariția mascaților, petrecerea s-a terminat, dar nimeni nu a plecat acasă decât după ce a plătit pentru neglijența de a participa la un astfel de eveniment, pentru că acest lucru e interzis.

Organizatorul, dar și 14 persoane care luau parte la petrecere și nu respectau măsurile individuale de protecție au fost sancționați. Valoarea amezilor primite de aceștia a fost de peste 8.700 de lei.