Vaslui: Ambulanțe blocate în drumurile pline de noroi

In județul Vaslui, drumurile sunt impracticabile din cauza noroiului. Echipajele de la Salvare sunt nevoite să meargă la pacienți cu căruțele. Bolnavii sunt cărați cu targa sau cu păturile kilometri întregi până în locurile în care îi așteaptă medicii.
Medicii de la Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui se confruntă zilnic cu astfel de probleme. Drumurile pline de gropi sau acoperite cu un start gros de noroi fac imposibilă misiunea cadrelor medicale.

Echipajele de la Salvare rămân blocate pe traseu în noroi și de multe ori trebuie să meargă la solicitări cu căruțele localnicilor. De asemnea în multe situații, bolnavii sunt cărați cu pătura sau cu targa kilometri întregi până la salvări.

Situația s-a agravat în ultimele zile din cauza ploilor care au facut impracticabile mai multe drumuri din județ. Astfel, salvările nu pot ajunge în timp util la solicitări, iar drumul salvatorilor către pacientii aflați în nevoie se transformă în adevărate aventuri. Aurora Popa managerul Serviciului de Ambulanță, a declarat ca în special în zona de sud-est a județului sunt cele mai mari probleme cu drumurile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS