Confidenţialitate

Vânzare biletelor pentru FITS 2020, amânată

Organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu anunţă că, pe perioada stării de urgenţă, se amână punerea în vânzarea a biletelor pentru ediţia din acest an a evenimentului.

“În lumina temei pe care FITS o propune publicului în acest an, Puterea de a crede/ Empowered, vă îndemn să rămânem optimişti şi uniţi în dragostea pentru teatru, pentru artă, pentru frumos! Vă doresc tuturor sănătate şi sper să ne putem revedea cu bine la Sibiu, pentru ca sub soarele de vară să ne bucurăm de miracolul teatrului şi al tuturor artelor spectacolului”, a declarat Constantin Chiriac, preşedinte FITS.

“De 27 de ani, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu scrie istoria artelor spectacolului în Europa Centrală şi de Est. Vremurile pe care le trăim redefinesc realitatea şi vieţile noastre, dar avem credinţa puternică şi convingerea că normalitatea va triumfa şi vom depăşi această perioadă tulbure. Întreaga echipă a festivalului lucrează în continuare pentru pregătirea acestei ediţii a festivalului şi este în permanentă legătura atât cu autorităţile statului român cât şi cu toţi artiştii invitaţi la festival, dar la fel cum am menţionat în repetate rânduri, de la debutul acestei situaţii epidemiologice, TNRS şi FITS nu vor ezita să ia orice măsură necesară, recomandată de autorităţi, care să contribuie la reechilibrarea situaţiei şi mai ales la siguranţa comunităţii”, a adăugat el.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu – FITS este programat în perioada 12-21 iunie.