Confidenţialitate

Vanotek face alături de tine playlistul pentru Europa FM Live pe Plajă 2019

Vanotek revine în Clubul de Seară, alături de Toader Păun, de această dată pentru a face împreună cu tine playlistul pentru cel mai așteptat festival din sudul litoralului, Europa FM Live pe Plajă 2019.

Vanotek concertează la Europa FM Live pe Plajă 2019 în a treia zi, sâmbătă, 10 august 2019.

După succesul pieselor “Tell Me Who” și “Back To Me”, Vanotek dădea din nou lovitura cu “Love is Gone”, piesă  compusă de Bryn Christopher și produsă de Vanotek în cadrul unei sesiuni de compoziție care a avut loc la Londra. Practic, piesă cu piesă, Vanotek a reușit să lanseze doar hituri în ultimii ani.

Single-ul ”Back To Me“ feat. Eneli a ajuns în top 5 Shazam Rusia și are peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube. ”Back To Me” este a doua piesă a DJ-ului, după ”Tell Me Who“, licenţiată la UltraMusic, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

Confirmarea unei cariere în continuă ascensiune este cea mai recentă lansare semnată de Vanotek, „Cherry Lips” feat. Mikayla. Despre această piesă, cei doi au vorbit în luna aprilie în Clubul de Seară, la Europa FM.

Acum, Vanotek revine în Clubul de Seară și face alături de tine playlistul pentru Europa FM Live pe Plajă 2019. În direct pe frecvențele Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM poți lua parte la maratonul Europa FM Live pe Plajă 2019, locul unde ne dăm întâlnire în fiecare seară cu artiștii care vor urca pe scena festivalului de pe 8,9 și 10 august, de pe plaja dintre Venus și Saturn.