Confidenţialitate

Vanotek, în Clubul de Seară la Europa FM

Vanotek, artistul român care a reușit performanța să ajungă (din nou) luna aceasta în top 100 Shazam Rusia & Ucraina, este invitatul lui Toader Păun în Clubul de Seară. De la ora 19, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM, descoperim povestea Vanotek în seria întâlnirilor cu artiștii ”născuți pentru muzică”.

Cu o muzică inconfundabilă și un sound original, producătorul și DJ-ul Vanotek s-a făcut remarcat și în afara României, iar piese precum ”Tell Me Who” sau ”Back to Me” sunt fredonate de mulți fani din toată Europa. După ce a lansat în România primul său album, ”No Sleep”, artistul Global Records a cucerit topurile din Rusia, acolo unde a susținut deja și multe concerte.

Single-ul ”Back To Me“ feat. Eneli a ajuns în top 5 Shazam Rusia și are peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube. ”Back To Me” este a doua piesă a DJ-ului, după ”Tell Me Who“, licenţiată la UltraMusic, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

După succesul pieselor “Tell Me Who” și “Back To Me”, Vanotek a lansat single-ul “Love is Gone”, piesă compusă de Bryn Christopher și produsă de Vanotek în cadrul unei sesiuni de compoziție care a avut loc la Londra. Acesta din urma marcheaza o noua prezenta a lui Vanotek pe radiourile si in topurile digitale din Rusia și România.

Sound fresh, accente muzicale inconfundabile, un clip curajos și foarte actual din punct de vedere stilistic. Acestea sunt accentele care marcheaza cea mai recentă lansare semnată de Vanotek, „Cherry Lips” feat. Mikayla. Muzica piesei „Cherry Lips” este semnată de Vanotek (Ion Chirinciuc), Lori Ciobotaru și Mikayla, acestea două din urmă fiind și autoarele versurilor.