Confidenţialitate

Vanotek & Eneli, acum la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Vanotek & Eneli sunt acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În această seară, de la ora 16:30, pe scena Europa FM Live Pe Plajă vor urca: GAȘCA ZURLI, VANOTEK & ENELI, IRINA RIMES, BERE GRATIS, THE MOTANS, HOLOGRAF, VOLTAJ, VAMA, CARLA’S DREAMS.

Ion Chirinciuc, mult mai cunoscut după numele de scenă Vanotek, este un producător și DJ român din Republica Moldova. Printre piesele lansate de Vanotek se numără „My Heart is Gone”, „Take the Highway”, „În dormitor” și „Tell Me Who”.

Ileana-Maria Popescu, cunoscută sub numele de scenă Eneli, este o cântăreață și textieră româncă. Eneli a colaborat cu producătorul și DJ-ul moldovean Vanotek, alături de care a scos patru piese.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de surprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

https://www.facebook.com/europafmromania/videos/10160730837835581/