Confidenţialitate

Valeriu Nicolae, despre coalițiile de guvernare cu USR sau PSD: „Ambele sunt variante foarte proaste” | AUDIO

Valeriu Nicolae, scriitor, antreprenor, fost expert la Consiliul Europei și ONU și filantrop cu proiectul „Casa Bună”, a fost invitatul Ioanei Ene Dogioiu în emisiunea „Piața Victoriei” la Europa FM. Valeriu Nicolae a spus că atât o coaliție de guvernare cu USR, cât și o coaliție cu PSD sunt „variante foarte proaste”. Valeriu Nicolae a subliniat și faptul că în momentul de față situația politică din România este în impas, iar pe președinte „nu-l mai crede nimeni”.

„Sincer, nu știu. Habar nu am. Ambele variante sunt foarte proaste. Cu PSD-ul este clar de ce, PNL pierde orice fel de legitimitate. Ei și-au construit întregul mesaj anti-PSD, președintele nu mai poate spune nimic, nu-l mai crede nimeni. Iar o alianță cu USR-ul este la fel, foarte dificlă, nu văd cum s-ar putea schimba lucrurile. Mi se pare că suntem într-un impas uriaș. Și nimeni nu vrea să-și asume niciun fel de responsabilitate atunci când vine vorba de ce au greșit. Toată lumea dă vina pe ceilalți”, a spus Valeriu Nicolae.

„Nivelul acesta de ipocrizie nu l-am văzut niciodată în societatea românească. Și pentru faptul că nimeni nu-și asumă niciun fel de responsabilitate… Cîțu continuă un fel de Superman. Cîțu pare, îmi cer scuze pentru termenul dur, dar pare sonat. Fie este super obosit, nu a mai dormit de 10 luni, fie a luat-o razna. A dus partidul într-o groapă și peste groapa aia a turnat și o tonă de rahat”, a mai spus Valeriu Nicolae la Europa FM.

Citește și: Valeriu Nicolae: Ai distrus PSD-ul și acum zici că împreună cu PSD cauți cea mai bună soluție pentru România | AUDIO