Confidenţialitate

Valeriu Nicolae: Ai distrus PSD-ul și acum zici că împreună cu PSD cauți cea mai bună soluție pentru România | AUDIO

Valeriu Nicolae, scriitor, antreprenor, fost expert la Consiliul Europei și ONU și filantrop cu proiectul „Casa Bună”, a fost invitatul Ioanei Ene Dogioiu în emisiunea „Piața Victoriei” la Europa FM. A descris cum vede situația politică din prezent, spunând că PNL-ul nu ar avea un plan concret având în vedere că a distrus PSD ca mai apoi să spună că acest partid este unul bun alături de care poate salva România.

„Eu mă simt ca și cum aș fi într-un banc, dar într-un banc foarte prost, cinic, cu Scooby Doo și Superman. În fiecare zi nu știu ce să fac, să mă scuip în sân, să mă închin, nu mai pricep nimic. În schimb, este o dovadă foarte clară a cât de prost politic este domnul președinte, cât de inept este PNL-ul și cât de ipocriți sunt toți”, a spus Valeriu Nicolae la Europa FM.

„Nu există un plan. Trebuie să fii… nici nu știu cum ar trebui să fii să gândești un astfel de scenariu. Tu ai făcut praf PSD-ul cu toată lumea din PNL și acum zici că PSD-ul este ok, salvăm România, schimbăm premierul la doi ani. Asta a zis Cîțu, că împreună cu PSD-ul caută cea mai bună soluție pentru România”, a adăugat Valeriu Nicolae.

Citește și: Florin Cîțu, despre PSD: Am găsit în seara asta multe lucruri care ne pot uni. Avem nevoie de o guvernare stabilă, dacă reușim cu PSD, facem asta