Confidenţialitate

Valea Jiului: O companie a decopertat o porțiune de drum și a luat asfaltul înapoi, după ce nu și-a primit banii pe lucrare

Unic în România. Supărați că nu au primit banii pe lucrarea efectuată, reprezentanții unei firme care au turnat asfalt pe o porțiune de drum, și-au luat asfaltul înapoi. S-a întâmplat în orașul Aninoasa din Valea Jiului.

O bucată asfaltată de pe un drum din orașul Aninoasa a fost decopertată de firma care a făcut lucrarea, lăsând strada neasfaltată, din cauza banilor.

În fapt, lucrarea respectivă face parte dintr-o investiție mai mare de extindere a rețelelor de apă și canalizare, câștigată de două societăți comerciale din Hațeg și Deva.

Inițial, cele două firme s-au înțeles să contribuie fiecare cu câte jumătate din cheltuieli, dar la finalizarea lucrării una dintre ele nu a mai fost de acord cu suma, iar pentru că nu s-a înțeles la bani cu partenera sa de afaceri, tot ce a lucrat a stricat. Mai exact, porțiunea de drum pe care a asfaltat-o a decopertat-o luându-și asfaltul.

Primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca susține că operatorul de apă din Valea Jiului, care e beneficiarul lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare, trebuie să găsească soluții pentru a aduce strada la forma inițială, în caz contrar li se va face denunț penal.

Pe de altă parte, directorul societății de apă Cristian Ionică, susține că societatea constructoare cu care are contract a fost notificată să-și execute lucrarea și să rezolve problema într-un termen cât mai urgent astfel încât să aducă terenul la forma inițială.

Foto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Citește și: Segmentul Sibiu-Boița, singurul sector de autostradă ce ar mai putea fi deschis anul acesta. Acum arată acum stadiul lucrărilor | VIDEO