Vâlcea: Tânărul surprins sub un mal de pământ a fost găsit mort, după 6 ore

Tânărul de 21 de ani care a fost surprins în această dimineața sub un mal de pământ, la o adâncime de 12 metri, a fost găsit mort, după o intervenție care a durat aproape 6 ore.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.

Echipajele de la ISU Vâlcea au intervenit aproximativ șase ore în localitatea vâlceană Ionești, pentru a scoate la suprafață, de la 12 metri adâncime, un tânăr peste care s-a surpat un mal de pământ.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat : „Victima nu prezintă semne vitale, dar asupra acestui aspect se poate pronunța oficial numai echipajul de la Ambulanță. Tânărul a fost acoperit cu pământ peste cinci ore. Acum s-a ajuns la capul și la un braț al victimei. Intervenția a fost grea pentru că se surpa permanent pământul. ISU intervine cu 18 cadre și trei autospeciale. Se lucrează cu panouri și tuburi pentru protecție”.

Cătălin Popescu a spus că intervenția a fost dificilă deoarece pământul în zonă, instabil și nisipos, s-a surpat continuu.

Bărbatul surprins sub pământul surpat lucra alături de o echipă formată din mai multe persoane pentru forarea unei fântâni în comuna Ionești.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS