Vâlcea: Bărbat căutat de polițiști, după ce s-a aruncat din mașină în mers

De două zile poliția caută un șofer din Vâlcea care s-a aruncat din maşină în mers. Bărbatul nu avea permis de conducere și a refuzat să oprească la semnalul agenților.

Rămas fără şofer, autoturismul în care erau trei pasageri s-a oprit într-un gard.

Ion Cosmin Ganea de 28  ani, din oraşul Bălceşti, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor După o urmărire de mai bine de 15 km când s-a văzut încolţit, bărbatul s-a aruncat pur și simplu din maşina care rula cu viteză  fără să mai ţină cont de cei trei pasageri, mama șoferului și doi minori.

Autotursimul, un model Dacia 1300, s-a oprit într-un gard și a fost puternic avariat, dar din fericire nimeni nu a fost rănit.

În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că Ion Cosmin Ganea nu deţinea permis de conducere. Iar autovehiculul nu avea poliţă de răspundere civilă şi nici inspecţia tehnică făcută. În cauza s-a intocmit un dosar penal iar șoferul risca trei ani de închisoare.

Bărbatul, căutat de două zile de Poliţia din Vâlcea,  este recidivist. În trecut a fost condamnat la mai mulți ani de închisoare cu executare tot pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, distrugere, furt calificat, dar și viol.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS