Confidenţialitate

UTA Arad are un nou antrenor. Conducerea clubului a renunțat la Balint pentru Rednic

Clubul de fotbal UTA l-a înlocuit pe antrenorul Laszlo Balint cu Mircea Rednic. Clubul spune că Balint a fost inlocuit ”în urma unei analize profunde şi îndelungate a situaţiei din clasament”, iar Rednic va fi prezentat ca nou antrenor în această după amiază, la 14.00.

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care preia banca tehnică începând de astăzi până la sfârşitul sezonului 2023-2024. Clubul ii mulțumește lui Mircea Rednic – fotbalist şi antrenor cu rezultate deosebite pe plan naţional şi internaţional – că a acceptat această provocare.

De asemenea, clubul a afirmat că despărţirea de Laszlo Balint s-a făcut de comun acord şi ”în urma unei analize profunde şi îndelungate a situaţiei din clasament”.

UTA a ţinut să-i mulţumească lui Laszlo Balint că, după 57 de ani, va juca în semifinalele Cupei României. Laszlo Balint (44 ani) a antrenat-o pe UTA între 1 iulie 2019 şi 31 ianuarie 2022, iar la 1 noiembrie 2022 a fost reinstalat pe banca tehnică a ”Bătrânei Doamne”.

Mircea Rednic (61 ani) nu a mai antrenat din 2021, când a pregătit-o pe Dinamo.

Foto: Facebook / UTA Arad