Confidenţialitate

Urmează-ți visul: Dar din dar se face Rai. Povestea incredibilă a generozității | VIDEO

Miercuri, în Deșteptarea, alături de Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia a venit Mihai Ghebrea, șeful centrului de plasament care ne-a oferit una dintre cele mai impresionante și emoționante lecții de solidaritate. Am aflat împreună cum s-a ajuns ca niște copii din centrul de Plasament “Pinocchio” să se ofere să doneze banii lor de buzunar pentru ca Roberta, dansatoarea cu visuri mari, pe care am cunoscut-o luna asta la Europa FM, să își îndeplinească visul

La începutul lunii iunie, ați aflat povestea Robertei, fata de 14 ani care locuiește într-un centru de plasament din București.

E foarte talentată la street dance și printre altele, Europa FM și Dedeman i-au plătit un cursurile de dans pentru următorul an. 

La momentul respectiv, mai mulți ascultători s-au oferit să o ajute pe Roberta. Nu a fost nici pe departe prima oară când s-a întâmplat așa ceva la „Urmează-ți Visul”, iar pentru acest lucru vă mulțumim.

Doar că de data aceasta, unul dintre mesaje ne-a uimit pur și simplu. A venit din partea celor 17 copii din Centrul de Plasament “Pinocchio” din Băbeni.

Aceștia s-au oferit să doneze cei 28 de lei pe care îi primesc lunar de la stat, pentru ca Roberta să își îndeplinească visul de a deveni instructor de dans.

Urmează-ți visul! O campanie Europa FM realizată cu ajutorul DEDEMAN