Confidenţialitate

Urmează-ți Visul: Cum a reacționat Roberta când i s-a întins o mână de ajutor nesperată | VIDEO

Roberta are 14 ani, locuiește într-un centru de plasament, iar visul ei este să devină instructor de dans. După ce se va pune pe picioare, vrea să se alăture unui O.N.G. care ajută copiii cu povești de viață ca ei. Deși are doar 14 ani, Roberta a înțeles că trebuie să dea mai departe ajutorul pe care l-a primit de la alții.

Talent are destul, dar sunt multe lucruri care-i lipsesc, cum ar fi abonamentul la sala de dansuri. Atunci când locuiești într-un centru de plasament, nimic nu e simplu sau la îndemână.

Tocmai de aceea, partenerii noștri în campania Urmează-ți Visul, Dedeman, îi oferă Robertei un abonament timp de 1 an cu acces nelimitat la școala de dans la care ea deja este cursantă. Acest pachet nelimitat îi va permite ei să meargă oricând și să nu mai aibă tot felul de limitări ca acum.

Roberta va primi o bursă de studii în valoare de 500 de lei pe lună, timp de 1 an, dar și un voucher pentru achiziția de cărți în valoare de 500 de lei.

De asemenea, pentru că unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru un copil este o vacanță la mare, Dedeman oferă Robertei un sejur de o săptămână la mare, pe litoralul românesc, la un hotel de 3 stele, cu transport asigurat, cu pensiune completă pentru Roberta si un adult.

Urmează-ți visul! O campanie Europa FM realizată cu ajutorul DEDEMAN

Foto: Marius Mantea