UPDATE /Bistrița-Năsăud: Dosar penal în cazul copilului agresat de bărbatul deghizat în Moș Crăciun. Intervine Protecția Copilului

Imaginile revoltătoare, cu un copil speriat și chinuit de un bărbat deghizat în Moș Crăciun, au provocat, în cele din urmă, reacția autorităților. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac o anchetă. Direcția pentru Protecția Copilului Bistrița Năsăud anunță, de asemenea, că are în curs o investigație.

Imagini revoltătoare: un copil este umilit de un bărbat deghizat în Moș Crăciun. Înregistrarea video a fost prezentată de site-ul reporterNTV.ro, iar reporterii spun că l-au primit pe adresa redacției.

Imaginile sunt scandalose: un copil mic plânge în hohote, într-un colț, în genunchi, în timp ce un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun țipă la el și îl amenință cu un băț de lemn.

Totul se întâmplă sub privire mamei, care se amuză, alături de bărbat, de modul în care este terorizat minorul.

La un moment dat, în cadru apare și o fetiță – care e pusă în genunchi să spună rugăciunea „Tatăl Nostru”.

Purtătoarea de cuvânt a Direcția Protecția Copilului ConstanțaRoxana Onea, spune la Europa FM că imaginile au fost trimise de tatăl copilului, plecat la muncă în străinătate.

E posibil ca bărbatul deghizat în Moș Crăciun să fie o rudă, probabil un unchi al celor mici. Roxana Onea spune că imaginile au fost filmate în județul Bistrița Năsăud – unde minorul locuiește cu mama lui. Direcția pentru Protecția Copilului Bistrița Năsăud a început o anchetă socială.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS