Confidenţialitate

Untold 2022: Organizatorii au anunțat punerea în vânzare a primelor abonamente | AUDIO

Ediția de anul viitor a festivalului Untold de la Cluj-Napoca va avea loc în luna august, iar organizatorii au anunțat deja punerea în vânzare a primelor abonamente. Prețul acestora pornește de la 129 de euro, și ajunge chiar și la 340 de euro, plus taxe.

Festivalul Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, își va deschide porțile în 2022, între 4 și 7 august.

Organizatorii spun că au început deja pregătirile pentru cea de-a șaptea ediție a festivalului și promit prezența pe Cluj Arena a celor mai buni artiști ai momentului în toate genurile muzicale ce vor fi prezente de-alungul celor patru zile și nopți ale acestuia.

Începând de joi, 18 noiembrie, vor fi puse în vânzare și primele abonamente. Prețul acestora pornește de la 129 de euro, pentru accesul general basic, și ajunge la 340 de euro, plus taxe, pentru un abonament VIP.

Untold a fost singurul mare festival de muzică din Uniunea Europeană care s-a desfășurat anul acesta și la el au participat peste 200 de artiști și DJ-i de top, dar și peste 265 de mii de spectatori.

Autor: Sandu Mureșan

Sursa foto: Facebook / Untold

Citește și: Marea Britanie: Trei doze de vaccin anti-COVID reduc riscul de infectare cu peste 93% | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.