Universitatea Politehnica din București organizează Săptămâna Culturală

Universitatea Politehnica din București (UPB) va organiza între 2 – 6 octombrie Săptămâna Culturală prin care aduce studenților o serie spectacole și conferințe.

Organizatorii vor ca prin aceste zile culturale să susțină creativitatea și totodată să încurajeaze „bobocii, doctoranzii și nu numai să le devină prieteni”.

Prin acest eveniment se doreşte celebrarea a 200 de ani de inovaţie, cercetare şi inginerie, în care vor fi incluse cinci seri consecutive de festivități culturale.

Începând de luni, 2 octombrie, de la ora 18:00, pe platoul din fața clădirii Rectoratului va începe o seară de teatru în colaborare cu Teatrul Masca.

Marți, tot de la ora 18:00, în amfiteatrul Radu Voinea va avea loc conferința „Viaţa studenților de altădată”, moderată de rectorul UPB, Mihnea Costoiu, în care se va discuta despre cum se relaxau studenții în Regie și despre viața acetora.

Pe 4 octombrie, la ora 19:00, pe platoul din fața clădirii Rectoratului va fi proiectat în aer liber filmul „Live”, al producătorui și regizorului Vlad Păunescu, despre anchetele unei jurnaliste de succes.

Joi, la ora 18:00, în amfiteatrul Radu Voinea va avea loc conferința „Modele de Succes”, moderată de Vlad Mogoș la care vor fi invitate mai multe persoane de succes.

Pe 6 octombrie, la ora 18:00, pe platoul din fața clădirii Rectoratului va fi organizat un concert cu Lidia Buble, The Targets și Mălina Avasiloaie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS