Confidenţialitate

CARACAL: Probele ADN corespund cu cele ale Alexandrei, susține unchiul acesteia

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, spune că primele rezultate ale probelor ADN confirmă faptul că fata de 15 ani a fost în mașina lui Gheorghe Dincă.

Acesta a declarat că este vorba de fire de păr și de scociul cu care i-a fost lipită gura.

Alexandru Cumpănașu a declarat că s-au găsit probe ADN care corespund cu cele ale Alexandrei în mașina lui Ghoerghe Dincă, fiind vorba de fire de păr și scociul care i-ar fi fost lipit fetei pe gură.

„Sunt foarte trist și supărat și voi lupta cu toată hidra asta nenorocită. S-au găsit probe de ADN care corespond Alexandrei în mașina acestui nenorocit, fire de păr și scociul cu care i-a fost lipită gura. Probleme ADN cu privire la oase sau la ceea ce s-a întâmplat în casa aceea nu știu când vor veni. Probabil diseară, nu știu, așa am înțeles eu, nu cred că durează șapte zile. Faptul că a fost în mașina acestui monstru și probele confirmă asta, e un lucru pe care pe mine mă doare foarte mult. Fire de păr și scociul pus pe gură (s-au găsit – n.r.). S-au putea în acel scoci să fie și ADN-ul ei și al lui”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, la antena 3.

Acesta a mai spus că își dorește ca toți cei vinovați să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat cu Alexandra.

Între timp, DIICOT face precizari in aceSt caz si cere prudenta in folosirea informatiilor neconfirmate.

Chiar in fata casei suspectului, Georgiana Hosu, procuror-șef adjunct al DIICOT, a declarat că ancheta este dificilă deoarece este vorba despre o locație foarte mare „care trebuie luată la milimetru”.

Ea sustine că nu se putea face mai mult într-un timp aşa de scurt.