Un vrâncean a venit la vot călare pe măgar

Caz inedit în Vrancea. Un localnic din Cîmpineanca a venit la vot călare pe măgar. După ce a votat, vrânceanul a întins masa în faţa secţiei de votare și i-a invitat şi pe ceilalți alegători să guste din mămăliga şi din brânza, aduse de acasă.

Ion Crăciun este cunoscut în localitate sub numele de “Ţăranul Sărac”.  Bărbatul a spus că a ales să vină cu măgarul prentru că vrea ca prin votul său să aducă schimbarea pe care o aşteaptă de ani de zile.

“Ţăranul Sărac a venit la vot cu măgarul să voteze pentru schimbări, Iisus Cristos a intrat în Ierusalin cu măgarul şi a făcut schimbări în credinţa umană, sperăm cu acest animal care e cel mai credinios să facem schimbări. Măgarul Mircea va intra în istorie ca să facem schimbări în alegeri”, a declarat, la ieşirea de la urne, Ion Crăciun, citat de News.ro.

Ion Crăciun a mai declarat că numai tinerii pot aduce schimbarea şi nu vrea altceva pentru satul său decît un om care să fie cu adevărat interesat de nevoile comunităţii.

“Vrem să avem oameni tineri, să avem oameni capabili, oameni în meserie, altfel ne învârtim ca un titirez în jurul nostru şi nu facem nimic”, a mai spus bărbatul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS